Buna ziua,
Am avut un accident, am depasit o masina depasirea am inceput in loc regulamentar, nu stiu cu siguranta daca am si terminat inainte de inceperea linii continue. Din cauza faptului ca venea o masina din fata am tras un pic mai brusc volanul cand am reintrat pe banda mea si am pierdut controlul masinii.
am avut aproximativ 120 km/h la finalizarea depasirii(am accelerat ca sa pot trece inainte ca masina din fata sa ajunga in dreptul meu)
In masina mea erau inca 3 persoane din care una a fost tinuta in spital 4 zile si acesta cere si despagubiri.
Intrebarea mea este daca mi se va suspenda dreptul de a conduce? Daca din cauza accidentului care a rezultat vatamarea usoara a unei persoane se suspenda carnetul?
Pentru depasirea vitezei regulamentare(90 km/h) cu 30 km/h consider ca ar trebui sa primesc doar o amenda si cateva puncte.
Pentru faptul ca poate nu am reusit sa termin depasirea in locul in care acesta este permis nu stiu daca exista sanctiuni.(Mentionez ca in momentul cand am inceput depasirea masina care venea din fata nu se vedea)