avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... despagubire pentru accident cu animal salbatic
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

despagubire pentru accident cu animal salbatic

am avut un accident cu un porc mistret care mi-a iesit in fata si mi-a avariat foarte rau autoturismul.Mentionez faptul ca am doar RCA.Exista vreo sansa sa fiu despagubit?
Cel mai recent răspuns: zubiy , utilizator 15:00, 11 Noiembrie 2014
Nicio sansa. Daca ati fi avut Casco, DA.
RCA-ul este pentru pagube suferite de altii.
:(
in zona unde a avut loc accidentul este un fond de vanatoare,iar in momentul accidentului era organizata o vanatoare.Daca dau in judecata administratorul fondului de vanatoare am ceva sanse de reusita?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri pt un accident cu animal salbatic racataian racataian Buna ziua, am avutun accident cu o capriora care mi-a sarit in fata masinii intr-o noapte si mi-am stricat destul de rau masina. Mentionez ca am doar RCA. Ma ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . in urma unui accident petrecut intre un autoturism ... ionel rapeanu ionel rapeanu buna ziua . in urma unui accident petrecut intre un autoturism si un animal salbatic respectiv un porc mistret unde sa produs paguba la autoturism iar ... (vezi toată discuția)
Accident auto fara victime, intre 2 autoturisme, am facut amiabila , dar acum mi se cer despagubiri materiale din cauza ca asigurarea nu acopera toata paguba . legal , sunt obligat sa achit? Costisitor Costisitor Buna ziua, Am avut un accident, in Bucuresti, din vina mea, neacordare prioritate. Nu au fost victime, a fost si politia la fata locului, in final am facut ... (vezi toată discuția)