avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Coduri caen pentru ii
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Coduri caen pentru ii

as dori sa infiintez un ii cu activitate comert cu amanuntu am inteles ca nu pot sa trec decat un cod caen,eu as dori sa trec mai multe pentru diversificare, este un magazin mixt la tara cum pot sa fac acest lucru
Cel mai recent răspuns: panemariana , utilizator 20:49, 18 Noiembrie 2014
Informatia este gresita. Puteti sa fiti autorizat pentru desfasurarea mai multor activitati in paralel, ceea ce inseamna ca puteti avea mai multe coduri CAEN.
Doar ca - in mod evident - trebuie sa faceti dovada detinerii aptitudinilor necesare si suficiente pentru desfasurarea activitatilor respective.
mii de multumiri pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri infiintare srl tdana24 tdana24 Buna ziua, am inceput formalitatile pentru infiintarea unui SRL-D si m-am impotmolit. Asadar am mai multe intrebari pe care vreau sa le adresez: 1.In ... (vezi toată discuția)
Caen distributie / vanzare carti vassil67 vassil67 nu stiu sigur daca aici va trebui sa intreb dar totusi incerc .Stiti cum se spune incercarea moarte nare.. As dori sa devin persoana fizica autorizata pentru ... (vezi toată discuția)
Deschidere magazin mixt gabygrass gabygrass Buna ziua va rog frumos puteti sa-mi spuneti daca am o intreprindere familiala deschisa pe agricultura inclusiv culturi de legume pot deschide un magazin mixt ... (vezi toată discuția)