Un contract de credit a fost modificat dupa semnare. In contractul initial banca a uitat sa specifice dobanda penalizatoare, respectiv la partea de gaj pe cont curenta a fost trecut gresit codul de client. Cand banca a observat, au solicitat corectarea si semnarea de catre client, dar nu am semnat. Contractul a ajuns sa fie executat si cand am primit documentele de la executor am observat ca acesteau au fost modificate cu pixul(dobanda si codul de client) fara acordul meu. Si in asa fel au fost prezentate in instanta. Ce pot sa fac? Creditul este o datorie, dar dobanda penalizatoare este abuz. Daca au gresit codul de client(cand se face referire la conturile gajate) de ce au modificat? Nemodificat nu ar trebuii achitat? :frantic:
Multumesc,
Stefan
Executarea nu cred ca se sisteaza dar ma intreb daca aceasta modificare nu reprezinta fals in acte si uz de fals in acte. Daca ar fi asa ma gandesc ca va puteti indrepta apoi dvs impotriva bancii.
Contract credit
CICIC_IONEL
Am contractat un credit de la BCR in anul 2007 . In urma cu 1,6 -2 ani am observat ca banca imi percepea o dobanda mai mare cu 0,95 % care era trecuta cu pixul ... (vezi toată discuția)