avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Colaborare cu politia
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Colaborare cu politia

Am o nelamurire si as doi sa stiu daca ma puteti ajuta:
Lucrez in cadrul unei primarii, intrebare este daca dorim sa facem un ...act, o adresa, prin care sa solicitam politiei sa ne ajute cu ceva, cum ar fi de exemplu sa mearga la anumite adrese unde locuiesc contravenientii care sunt obligati sa faca munca in folosul comunitatii si care nu ne raspund noua direct. Exista un cadru legal prin care putem cere unui politist sa il aduca pe contravenient la sediul primariei? Va multumesc!
X-(
Cel mai recent răspuns: ContSters334413 , utilizator 10:51, 11 Noiembrie 2014
Potrivit art. 89 alin. 4 din Legea 253/2013 Procurorul poate solicita organului de politie in circumscriptia caruia se afla institutia unde se va presta munca neremunerata in folosul comunitatii verificarea modului de indeplinire a obligatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca în folosul comunității Manda codrin Manda codrin Buna ziua . Am primit de la parchet de executat 30 de zile de munca in folosul comunitatii . Nu mi s-a mentionat numarul de ore per zi Mentionez ca la ... (vezi toată discuția)
Munca neremunerata in folosul comunitatii flori_56 flori_56 Poate sa-mi explicecineva cate ore pot presta intr-o zi(munca in folosul comunitatii), avand in vedere ca sunt si angajat si lucrez in ture? Va m ultumesc! (vezi toată discuția)
Condamnare cu suspendare vasiledela4 vasiledela4 in cazul in care primesc o condamnare cu suspendare cum trebuie sa procedez care sint pasi de urmat daca primesc si munca in folosul comunitatii trebuie sa ... (vezi toată discuția)