Buna ziua . Am primit de la parchet de executat 30 de zile de munca in folosul comunitatii . Nu mi s-a mentionat numarul de ore per zi
Mentionez ca la parchet am primit informatia de 2 ore per zi(verbal) iar recent am inteles ca daca nu sunt angajat trebuie sa muncesc 8 ore pe zi . Va rog frumos lamuriti-ma !
O zi buna
Legea 253/2013
art.89
Prestarea muncii neremunerate în folosul comunităţii
(1) În cazul în care s-a dispus prestarea unei munci neremunerate în folosul comunităţii, procurorul decide ca munca să se execute:
a) în cadrul unui serviciu din cadrul autorităţilor locale în circumscripţia cărora locuieşte persoana faţă de care s-a renunţat la urmărirea penală; sau
b) în cadrul unei instituţii din comunitate abilitate potrivit procedurii prevăzute la art. 20, dacă aceasta şi-a exprimat în scris acordul pentru primirea la muncă a persoanei faţă de care s-a renunţat la urmărirea penală şi are locuri disponibile neocupate în cadrul colaborării cu serviciul de probaţiune.
(2) O zi de muncă neremunerată în folosul comunităţii înseamnă două ore de activitate prestată efectiv.neremunerată în folosul comunităţii înseamnă două ore de activitate prestată efectiv.
.....