Desi in acest moment politia cerceteaza Tulburarea de Posesie ei continua a tulbura posesia. Ce este de facut ?
In vara anul curent, 27 .06.2014 am facut o plangere pentru tulburare an gricol 2013-2014 de posesie teren agricol situat intr-o comuna. Politia a inceput investigatiile si cercetarea. Nu locuiesc in accea comuna,locuiesc locuiesc la 60 km distanta. Actualmente am fost in comuna respectiva sa dau terenul in arenda unei persoane-sa fac un contract legal de arenda. Am constatat ca: Acest teren care face obiectul unei cercetari in curs privind ,,Tulburare de Posesie,, este deja arat din nou de alte persoane alta decat cel cu care m-am inteles pentru al da in arenda... Persoana care dorea sa ia terenul in arenda imi spune ca in aceasta situatie nu are cum sa ia terenul in arenda. Ce este de facut in situatia aceasta ? . Am fost la politie dar acestia dau din umeri si imi intorc spatele,spunandu-mi ca nu pot face nimic si ca nu cunoaste cine ocupa terenul,ba mai mult imi spune ca nu gasesc persoana care imi lucreaza terenul care imi apartine...Imi platesc anual impozitul.Sunt proprietar cu acte in regula.