avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Revenire va rog- Tulburare de posesie.Politia habar nu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Revenire va rog- Tulburare de posesie.Politia habar nu are,sau nu vrea ?

Desi in acest moment politia cerceteaza Tulburarea de Posesie ei continua a tulbura posesia. Ce este de facut ?
In vara anul curent, 27 .06.2014 am facut o plangere pentru tulburare an gricol 2013-2014 de posesie teren agricol situat intr-o comuna. Politia a inceput investigatiile si cercetarea. Nu locuiesc in accea comuna,locuiesc locuiesc la 60 km distanta. Actualmente am fost in comuna respectiva sa dau terenul in arenda unei persoane-sa fac un contract legal de arenda. Am constatat ca: Acest teren care face obiectul unei cercetari in curs privind ,,Tulburare de Posesie,, este deja arat din nou de alte persoane alta decat cel cu care m-am inteles pentru al da in arenda... Persoana care dorea sa ia terenul in arenda imi spune ca in aceasta situatie nu are cum sa ia terenul in arenda. Ce este de facut in situatia aceasta ? . Am fost la politie dar acestia dau din umeri si imi intorc spatele,spunandu-mi ca nu pot face nimic si ca nu cunoaste cine ocupa terenul,ba mai mult imi spune ca nu gasesc persoana care imi lucreaza terenul care imi apartine...Imi platesc anual impozitul.Sunt proprietar cu acte in regula.
Buna ziua,
Va sugeram sa contactati un avocat pentru a solutiona cauza in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desi in acest moment politia cerceteaza tulburarea de posesie ei continua a tulbura posesia. ce este de facut ? telecomanda telecomanda In vara anul curent, 27 .06.2014 am facut o plangere pentru tulburare de posesie teren agricol situat intr-o comuna. Politia a inceput investigatiile si ... (vezi toată discuția)
Schimburi de teren intre fermieri, fara acordul proprietarului de teren telecomanda telecomanda Buna ziua, Doresc daca se poate un raspuns. Speta este urmatoarea: Un teren agricol de 2 ha, nu este arendat. Un fermier societate comerciala,, DDD,, fara ... (vezi toată discuția)
Actiune granituire sau se poate si altfel ? telecomanda telecomanda Va rog daca se poate in a da un sfat cat mai clar. Nepoata 56 ani impreuna cu o matusa de 68 ani de la tara au un teren agricol la tara. Detine Titlu de ... (vezi toată discuția)