In vara anul curent, 27 .06.2014 am facut o plangere pentru tulburare de posesie teren agricol situat intr-o comuna. Politia a inceput investigatiile si cercetarea. Nu locuiesc in accea comuna,locuiesc locuiesc la 60 km distanta. Actualmente am fost in comuna respectiva sa dau terenul in arenda unei persoane-sa fac un contract legal de arenda. Am constatat ca: Acest teren care face obiectul unei cercetari in curs privind ,,Tulburare de Posesie,, este deja arat de alte persoane alta decat cel cu care m-am inteles pentru al da in arenda... Persoana respectiva imi spune ca in aceasta situatie nu are cum sa ia terenul in arenda. Ce este de facut in situatia aceasta ? Cat tupeu sa ia sa vezi ca exista deja o ancheta iar tu necunoscutule sa iei iarasi acest teren agricol ...
La cine sa mai fac plangere ?,, de 5 luni de zile politistul de caz habar nu are cine este cel ce tulbura posesia,,.Am scris habar nu are cu ghilimelele de rigoare pentru ca de fapt de la se cunoaste faptuitorul. Mai mult decat atat am cerut verbal dar am sa fac si scris ca poltia sa se de[plaseze la fata locului si sa constate ca acest teren este ocupat ,arat si insamantat cu grau. Politistul imi intoarce spatele, mai mult decat atat incerca sa duca cauza spre o judecare in civil.... Am fost in teren cu un proprietar de tractor care trebuia sa-mi are terenul cand am descoperit ca este deja iesit graul. Cand am sesizat prima oara politia anul acesta am filmat politistul cand se antepronunta ca nu este tulburare de posesie si ca sa merg sa deschid proces in civil. Ce sa mai fac daca politistul nu vrea sa constate la fata locului... ?