avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Politistul de caz,refuza a merge in teren pentru a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Politistul de caz,refuza a merge in teren pentru a face o constatare la fata locului

Buna ziua,va solicit o intrebare ? Am solicitat scris cat si verbal uni domn politist care se ocupa de un caz: ,,Tulburare de posesie ,,sa mearga in teren pentru a constata si a vedea eventual a face un Proces Verbal de Constatare la fata locului cum ca terenul in litigiu este actualmente arat si insamantat cu grau. Politistul refuza categoric spunadune-verbal ca nu este de competenta domniei sale.Refuza a da un raspuns scris. Poate cineva sa-l oblige pe acest politist sa faca constatarea la fata locului???
Multumim
Cel mai recent răspuns: sturionul50 , utilizator 11:17, 21 Noiembrie 2014
Buna seara ! Depuneti cerere in scris la politie , punetii sa vo inregistreze pe loc si luati nr. de inregistrare . Sunt obligati ca in 30 de zile sa va trimita raspuns . Daca nu va trimite raspuns in aceste 30 de zile , faceti plangere scrisa catre IPJ .
Politistul avea obligatia sa mearga la fata locului insotit de un reprezentant al primariei rehte agent agricol sa identifice locul si dupa sa constate in prezenta unor martori.Dupa care intocmea un proces verbal de constatare. Solicitati procurorului sa dispuna pentru politist.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desi in acest moment politia cerceteaza tulburarea de posesie ei continua a tulbura posesia. ce este de facut ? telecomanda telecomanda In vara anul curent, 27 .06.2014 am facut o plangere pentru tulburare de posesie teren agricol situat intr-o comuna. Politia a inceput investigatiile si ... (vezi toată discuția)
art. 256 ncp tulburarea de posesie. ce institutie a statului roman poate face constatarea privind desfiintarea sau strămutarea semnelor de hotar telecomanda telecomanda ART. 256 Noul Cod Penal- Tulburarea de posesie,Care este institutia statului roman care poate face constatarea privind: desfiinţarea sau strămutarea ... (vezi toată discuția)
Dovada pv circulatie maxx_oo7 maxx_oo7 Buna ! Am facut o contestatie la un proces verbal de circulatie care a fost respins . In momentul in care am fost la IPJ pentru a preda permisul agentul ... (vezi toată discuția)