legally_aid a scris:
Dvs, ca parte vătămată, trebuie să faceți dovada încălcării dreptului dvs. de proprietate prin metodele descrise.Se pot efectua expertize în vederea restabilirii liniei de hotar.
Cu actele de proprietate veți dovedi ce suprafață de teren dețineți în proprietate.
Organele de cercetare penală vor efectua demersurile necesare , pe baza probatoriului administrat, în vederea tragerii la răspundere a celor care v-au ocupat în mod abuziv proprietatea.
Cu scuze anticipate-Va intreb eu este sau nu este obligat politistul care instrumenteaza cazul de tulburare de posesie sa mearga la fata locului in teren si sa constate ca sau desfiintat limitele de hotar si ca terenul este deja arat ? Politistul de caz poate merge cu Agentul Agricol de la primarie in teren si sa constate ? Eventual sa faca un Proces Verbal cu cele constatate ? Eu am actele pe teren in regula-Platesc impozit anual ...Toata comuna stie cine lucreaza acest teren numai politistul de caz nu doreste aflarea adevarului ! Cum pot eu sa fac dovada ,,incalcarii dreptului de proprietate,, daca politistul nu constata la fata locului ??? Cu martori o sa-mi scrieti-Da dar oamenii din zona se feresc din pricina fermierului care ocupa terenul .Respectivul fermier fiind un consilier judetean. Am vorbit personal cu politistul care ridica din umeri. A solicitat scris catre politie si parchet -Sa se faca constatare la fata locului. Nimeni nu misca in front stiind ca la mijloc este un consilier judetean si mare fermier. Partea si mai rea a lucrurilor este ca am fost in teren cu o ruda care dorea sa lucreze acest teren. Cand a vazut ca este deja arat si insamantat MI-A SPUS CLAR CA NU SE MAI BAGA STIIND CINE ESTE FERMIERUL