avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Intergistare in conta garantie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Intergistare in conta garantie

buna ziua,
avem nevoie pentru stivuitor de butelii cu gaz, colegul care a achizitionat acest combustibil mi-a venit cu o chitanta in val de 1000 ron, reprezentand garantia la 4 butelii. Cum sa inreg in conta acesta valoare?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: rodicaguse , utilizator 21:41, 11 Noiembrie 2014
Buna ziua,
2678 = 5311 1000
Daca este vorba de un contract pe termen scurt, garantia ar putea sa fie inregistrata in contul 461, respectiv 461=5311.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare garantie Roxana Brancoveanu Roxana Brancoveanu Buna ziua! va rog sa ma ajutati cum sa inregistrez in contabilitate o garantie aferenta unui contract de inchiriere apartament, proprietarul este pers. ... (vezi toată discuția)
Taxa de participare la licitatie ion g ion g am platit o taxa de participare la licitatie ,licitatie pe care am castigat-o.imi puteti spune va rog,cum o inregistrez in contab.?banca pe credit cu ce ... (vezi toată discuția)
Garantie chirie imobil Mariralu Mariralu Buna ziua , Este corecta urmatoarea inregistrare contabila : 461/4111 = 167 5121 = 461/ 4111 Sunt obligata sa emit factura pt ... (vezi toată discuția)