avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incheierea contractului de munca in invatamant dupa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incheierea contractului de munca in invatamant dupa data de 1 septembrie.

Buna ziua! Sunt profesoara debutanta si la una din scolile la care predau am intampinat o problema. Cu toate ca mi-am inceput activitatea de pe 1 septembrie, dovata sunt semnaturile in condica, secretariatul mi-a intocmit contractul incepand cu data de 12 septembrie pe motiva ca "nu m-a vazut prin scoala".

Am depus o plangere la inspectorat si am cerut in scris solutinarea acestei situatii.

O alta problema ar fi ca raspunsul il voi primi in 30 de zile, iar secretara, impreuna cu directoarea scolii ma ameninta ca ma vor da afara daca nu semnez.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:44, 11 Noiembrie 2014
Depuneti intre timp o sesizare la ITM si/sau la Inspectia Muncii.

Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei.

Puteti transmite petitia dumneavoastra catre Inspectia Muncii prin
Email: comunicare@inspectiamuncii.ro
Fax: (021) 302 70 64
Posta: Str. Matei Voievod nr. 14, sector 2, Bucuresti, 021451

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de munca Liliana_Mariana Liliana_Mariana -cum pot proceda daca angajatorul nu respecta conditiile de munca? (vezi toată discuția)
Ore suplimentare idanytzy idanytzy buna ziua sunt angajat la o la care nu se platesc orele suplimentare si nici nu beneficiez de zile libere cum se procedeaza in acest caz? (vezi toată discuția)
Nerespectarea programului de munca pulag pulag In cazul in care un angajat constata ca nu-i sunt respectate drepturile privind timpul de munca este recomandata/obligatory informarea angajatorului privind ... (vezi toată discuția)