avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 331 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contract de cesiune de actiuni
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract de cesiune de actiuni

Buna ziua
Un srl cumpara de la un sa actiuni prin contract de cesiune de actiuni.
Cum se inregistreaza contabil impozitul si valoarea actiunilor?
Nu a avut nimeni aceasta situatie?
Contabil am inregistrat toata suma contractului de cesiune de actiuni prin 263(nu folosesc aceste actiuni la marire de capital deocamdata)la 5121.Am achitat impozitul 446=5121 impozit ce l-am scazut din 263 adica 263=446.
Va rog sa-mi spuneti daca inregistrarile contabile sunt bune.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract cesiune de actiuni cristinabojescul cristinabojescul Buna ziua. Revin cu acest subiect mai in detaliu.Actionarii unui SA(cedenti) cu capital social de 90114 lei isi vand actiunile la un SRL(cesionar) cu 2684000 ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in contabilitate taxa de poluare  MADALINA  SALOMIA MADALINA SALOMIA Taxa de poluare conform ordinului 3055/2009 se inregistreaza in valoarea de achizitie a autoturismului sau in contul de cheltuiala (635=446) ? (vezi toată discuția)
Dizolvare srl cu vanzare detinere titluri de participare la sa conex22 conex22 • Intrebare Dizolvare SRL cu implicatii in actiunile detinute la SA. Bilantul la 31.12.2017 pentru SRL se prezinta astfel: - capital social cont 1012 = ... (vezi toată discuția)