avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Vanzare loc de veci concesionat
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Vanzare loc de veci concesionat

Se poate vinde un loc de veci concesionat?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:22, 11 Noiembrie 2014
Legal există interdicție in acest sens.
Daca locul este concesionat,pe cale de consecinta titularul contractului de concesiune are calitatea de concesionar si dreptul strict de utilizare a locului pe o anumita perioada de timp 7,25,49,99 ani
Calitatea de concesionar asupra locului de inhumare nu da dreptul titularului de contract la vanzarea locului de inhumare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie loc de veci VALCELEANUADRIANMARIUS VALCELEANUADRIANMARIUS [b]după moartea SOȚULUI -an 2002,soția a primit două locuri de veci printr-un ACT DE CONCESIUNE.. în timpul vieții ea a vândut apartamentul fiicei ... (vezi toată discuția)
Vinderea unei concesiuni (loc de veci) Gabriel F. Gabriel F. Bună ziua Părinţii mei au concesionat un loc de veci la Brasov , pe o perioada de 49 de ani , în 2012.Toate taxele sunt plătite \"la zi\" şi chiar în ... (vezi toată discuția)
Mormintele defunctilor - se trec la notariat, la mostenire ? cristiannegru cristiannegru Eu si tata am avut impreuna un Act de concesionare pe 2 locuri ( mormant tata + mormant mama), mama - concesionara, eu - co concesionar. Acum mama a ... (vezi toată discuția)