Bună ziua
Părinţii mei au concesionat un loc de veci la Brasov , pe o perioada de 49 de ani , în 2012.Toate taxele sunt plătite "la zi" şi chiar în avans. Tatăl meu a decedat în octombrie 2012 la Braşov iar mama , recent la Adjud. Intentionez să aduc acum, la 7 ani de la decesul tatălui meu, osemintele lui, în locul unde săptămîna trecută a fost înhumată mama mea (Adjud) şi să vînd contractul de concesiune de la Brasov. Mentionez ca mai am un frate , plecat la muncă în Anglia şi ca nu exista alt mostenitori legali.
Ce trebuie sa fac ? Care este urmatorul pas ?
Buna ziua,
Discutati cu administratorul cimitirului si vedeti ce spune si dumnealui.
Normal...dvs. si fratele mosteniti concesiunea si puteti face ce doriti cu ea ( pastra si achita in contiuare, renunta...)
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Calitatea de concesionar nu permite vanzarea bunului concesionat
Fiecare administratie de cimitir prin regulamentul de ordine interioara dispune modalitatea de alocare locuri de inhumare
In speta administratia cimitirului este proprietara locurilor de veci pe care in baza contractelor de concesiune le acorda spre folosinta limitata unor concesionari
Mostenire loc de veci
Iohanna
Buna ziua, Numele meu este Ioana.
Tatal meu este titular al unui act de concesiune pentru un loc de veci la Bellu. Tata a decedat acum 12 ani, iar acum mama ... (vezi toată discuția)