avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen de comunicare hotarire judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen de comunicare hotarire judecatoreasca

In data de 10 oct 2014 Judecatoria Cluj a luat o hotarire definitiva si irevocabila intr-un proces de grantuire in care sunt reclamant.Dupa 32 zile inca nu am primit instiintarea scrisa.Este posibil sa fie termenul comunicarii mai mare de 30 de zile,sau se poate intimpla sa nici nu mai fiu instiintat in scris?
Multumesc,respect,Lehel
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 17:23, 12 Noiembrie 2014
se poate sa se fi intarziat cu redactarea hotararii pe motiv ca sunt multe hotarari de redactat, fie a fost comunicata deja dar cineva a sustras-o din cutia dvs de scrisori.
mergeti la arhiva instantei si interesati-va.
Puteti depune cerere de urgentare a hotararii judecatoresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare definitiva si irevocabila fara comunicare...?? ContSters86909 ContSters86909 am si eu cateva nelamuriri asupra aspectului ramanerii unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile de fapt este vorba de 2 situatii in ... (vezi toată discuția)
Comunicare judecatoreasca neprimita timp de peste 1 an sorin67 sorin67 E vorba de un proces civil inceput cu o plangere depusa in instanta impotriva unui proces-verbal de contraventie de circulatie rutiera avand ca solutie a ... (vezi toată discuția)
Comunicare hotarare judecatoreasca vasilel_67 vasilel_67 Ce cai de atac am pentru a intra in posesia unei hotarari judecatoresti definitiva si irevocabila?? Am trimis deja 2 cereri de urgentare a comunicarii ... (vezi toată discuția)