avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Accesare fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Accesare fonduri europene

Buna ziua. Cu siguranta o sa gasesc aici o persoana competenta care sa ma ajute cu cateva informatii de aceea expun aceasta problema pe site....cum pot accesa fonduri europene pentru a incepe o afacere - de ex plantarea copacilor Paulownia.
Trebuie sa ai deja o firma si apoi ai voie sa accesezi aceste fonduri? Sau cum?
Va rog sa imi raspundeti doar cei care poseda cunostinte si informatii solide despre aceasta tema.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 09:27, 14 Noiembrie 2014
In primul rand va trebui sa asteptati publicarea ghidurilor masurilor noului program PNDR dupa ce va fi acceptat de CE.
Aceste fonduri, in principiu le puteti accesa ca persoana fizica autorizata sau societate comerciala, cooperativa agricola...etc.
Informatii generice puteti obtine citind PNDR publicat pe site MADR:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene mpantea mpantea am 6.5 ha de pamant ,inregistrat in Registrul agricol, am un tractor cu utilajele aferente , doresc sa consolidez si sa extind un depozit de cereale cu fonduri ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene vlad100 vlad100 Am o idee de afacere. Am 22 de ani si as vrea sa stiu daca ar fii vreo posibilitate prin care as putea accesa fondurile europene pentru a finanta o posibila ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene ana_mihaela ana_mihaela Detin un hectar de teren si 26 de ari as putea obtine fonduri europene. (vezi toată discuția)