avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită banca iti poate oprii subventia primita din bani ...
Discuție deschisă în Executare silită

banca iti poate oprii subventia primita din bani europeni?

Buna ziua, eu am urmat un curs de calificare si la absolvirea acestui curs am primit subventie de 500 ron aceasta fiind virata prin cont bancar, eu cand m-am dus la banca sa o ridic si mi s-a spus ca am poprire pe cont atunci eu le-am dus contractul in baza caruia am primit banii si sa vada ca subventia este din bani europeni, intrebarea mea la dumneavoastra este daca eu aveau dreptul sa opreasca acesti bani pentru ca din cate stiu eu exista o directiva in care se specifica ca subventiile sau fonduri obtinute din bani europeni nu se pot opri.

VA rog sa ma lamuriti si pe mine ,

VA MULTUMESC

Alte discuții în legătură

Poprire pe subventiile/alocatiile copiilor din fonduri europene maravichiriuc2013 maravichiriuc2013 au voie bancile sa puna poprire pe subventiile/alocatiile copiilor din fondurilor europene? (vezi toată discuția)
Proprire din doua parti un singur cont anamariamario anamariamario buna seara.am o mare problema si numai gasesc nici o solutie din luna martie am proprire pe cont 30 %din venit pentru un card de cumparaturi de 500 ron ... (vezi toată discuția)
Modalitati de plata... numerar doar? carmeniuliana carmeniuliana Acum un an de zile, respectiv in iunie 2012 am facut un curs cu o durata de 9 luni de zile de calificare profesionala , Tehnician in activitati de posta, curs ... (vezi toată discuția)