avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Rezilierea unui contract de servicii de telefonie.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Rezilierea unui contract de servicii de telefonie.

Buna ziua!

Am incheiat pe PFA un nou contract pe doi ani de zile cu Orange Romania SA saptamana trecuta, prin prelungirea lui, si am gasit o oferta mai buna la concurenta saptamana asta. In contract scrie "Prezenta oferta se aplica pentru toate numerele mentionate in Anexa prezentului act aditional, numere gestionate in cadrul codului de abonat ********* apartinand Clientului. Oferta descrisa in prezentul act aditional va intra in vigoare incepand cu data de 01.12.2014 sub conditia ca la aceasta data Clientul sa nu aiba niciun debit restant fata de Orange Romania. In situatia in care exista debite restante, oferta nu va fi implementata.".
Debit nu am la ei, dar avand in vedere ca nu a intrat in vigoare noua oferta pot denunta contractul?
Cel mai recent răspuns: Mariana Lazar , Avocat 21:41, 12 Noiembrie 2014
puteti sa reziliati unilateral contractul dar in conditiile stipulate pentru denuntarea unilaterala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract orange romania Robert Marian Robert Marian Dragi colegi ma puteti ajuta sa imi intocmesc o cerere cu suport juridic pe care sa o depun la Orange Romania si sa imi reziliez contractul cu ei. Pe scurt, in ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mobila marianu marianu buna ziua,am un abonament de telefon de 4 -5 ani de 4 e,anul trecut in decembrie a expirat perioada contractuala,atunci am fost ofertat de iei pentru un ... (vezi toată discuția)
Contract orange zephon zephon Buna ziua Am urmatoarea problema: Cu o saptamana in urma am semnat o cerere de portare de la Vodafone la Orange de pe abonament pe abonament. Odata cu cererea ... (vezi toată discuția)