avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Taxa pasune neachitata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Taxa pasune neachitata

Buna seara. Sunt presedinte la o asocatie de carescatori de animale si anul acesta am concesionat o suprafata de 200 ha, divizata in mai multe loturi. In urma Hotararii Adunarii Generale s-a perceput o taxa de pasunat pentru crescatorii de animale care folosesc pasunea concesionata de asociatie. Pe un lot de 60 ha, am 3 ciobani care nu au vrut sa-si achite taxa de pasunat pentru anul in curs.
Cum as putea sa recuperez de la acestia suma pentru taxa de pasunat?
Mentionez ca pana in prezent le-am trimis 2 instiintari de plata, la care nu au raspuns.
As putea sa-i dau in judecata pentru neplata taxei de pasunat? Daca da, ce sanse de castig as avea la proces?
Va multumesc anticipat de raspuns.

Alte discuții în legătură

Pasunatul abuziv pe pasunea comunala johnnydanut johnnydanut Buna ziua! Sunt presdintele unei asociatii a crescatorilor de animale ce a concesionat de la primarie pasunea comunala si din cand in cand gasesc pe aceasta ... (vezi toată discuția)
Impozitare subventie apia pasuni cimpeanvasilea cimpeanvasilea Buna ziua - sunt presedintele unei asociatii de crescatori de taurine- asociatie-nonprofit -infintata in 2002 , asociatie care este beneficiara unui contract ... (vezi toată discuția)
Licitatie pasune GuiPaulaPaul GuiPaulaPaul Va rog sa ma ajutati: - pana in anul 2015 Asoc Crescatorilor de Bovine din comuna noastra beneficia de subventia pe pasunea comunala, iar noi crescatorii de ... (vezi toată discuția)