avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna in contul orelor suplimentare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna in contul orelor suplimentare

Buna seara,
Cum se poate proceda in cazul in care angajatii mei fac ore suplimentare si eu nu le pot plati, sa isi ia concediu de odihna in contul orelor lucrate suplimentar? Cum se inregistreaza in Saga?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:15, 12 Noiembrie 2014
Se compenseaza cu zile libere platite munca suplimentara si nu cu zile de concediu de odihna.

Textul Codului Muncii prevede ca regula in materia muncii suplimentare este compensarea acesteia cu timp liber platit in urmatoarele 60 de zile de la data efectuarii acesteia.
Si in Saga cum operez?
Nu am cunostinte prea multe despre acest program , probabil cei care lucreaza cu acest program va vor raspunde sau daca doriti reluati intrebarea in sectiunea de Fiscalitate - salarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensarea orelor suplimentare efectuate pe program de noapte ContSters233391 ContSters233391 Compeasarea orelor suplimentare se face prin ore libere platite. In cazul unui salariat care lucreaza pe un program 16 PM-1AM si efectueaza ore suplimentare ... (vezi toată discuția)
Cum se platesc orele suplimentare efectuate in pt situatii de urgenta? s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. Buna ziua! Ma poate ajuta cineva sa aflu cum se platesc orele suplimentare efectuate pt situatii de urgenta? Adica sotul meu e in zapada de 3 zile, in ... (vezi toată discuția)
Cm si ore suplimentare adax adax Intr-o luna cu 22 zile lucatoare un angajat lucreaza 20, efectuand in cele 20 de zile un nunar de 168 ore. Alte 2 zile are concediu medical. Angajatorul ... (vezi toată discuția)