avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... scutire impozit sotie veteran de razboi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

scutire impozit sotie veteran de razboi

Buna seara, bunica mea, vaduza de veteran de razboi s-a trezit de la primarie cu o citatie cum ca are de plata cateva sute de lei restante pentru impozit pe terenuri. Am inteles de la primarie ca asta se datoreaza faptului ca nu a declarat aceste terenuri, dar nimeni de cate ori ne-am dus sa intrebam daca avem de plata impozit, nu ne-a spus ca trebuiesc declarate aceste terenuri. M-am mai interesat si am cautat legea 571/2003 art 284, dar cei de primarie spun ca nu mai este valabila aceasta lege.
Va rog sa ma sfatuiti ce este de facut, si daca este necesar sa platesc aceste restante(cei de primarie ne-au amenintat ca pun oprire pe pensia bunicii). Multumessc.

Alte discuții în legătură

Impozit platit de veterani ContSters76877 ContSters76877 Buna seara! In cazul veteranilor de razboi trebuie platit impozit pe locuinta si pentru terenuri agricole? Pana acum bunicul meu nu trebuia sa plateasca. S-a ... (vezi toată discuția)
Drepturi ale veteranilor de razboi danutza_mihai danutza_mihai Buna ziua. As avea si eu o nelamurire. Prietenul meu vrea sa-si inscrie masina in judetul Galati, pe numele bunicului sau, veteran de razboi, dar , la primarie ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit pe veniturile din terenuri agricole pt vaduvele veteranilor de razboi geluparaschiv geluparaschiv in legea veteranilor de razboi era prevazuta aceasta scutire. a fost ea modificata in ultimiiani ?? daca da, prin ce act s-a modificat si cand ? (vezi toată discuția)