avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Vecini galagiosi si neintelegatori
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Vecini galagiosi si neintelegatori

Va rog sa ma ajutati cu rezolvarea unor probleme! M-am mutat de curand intr-un bloc la etajul 2/4, apartamentul nefiind locuit muulta vreme inainte de mine. Am o problema cu vecinii de la etajul 3 care isi intind rufele la geamul de la balcon si la geamul de la dormitor. Chiar n-as avea o problema cu asta, cu toate ca in tarile civilizate acest lucru e interzis prin lege, numai ca atunci cand bate vantul ,vecina lasandu-si hainele 2-3 zile la rand, noaptea zgomotul produs de aceste rufecare bat in polistirenul cu care este izolat blocul,ma trezeste si nu ma lasa sa ma odihnesc! Sigur, poate pare absurda problema mea, dar poate cineva stie sa ma indrume corect. Am discutat cu vecinii de 2-3 ori , teoretic au parut cooperanti dar practic nu. #-o
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:42, 12 Noiembrie 2014
nu m-am lovit de o astfel de problema pana acum concret, dar cred ca primul pas intelept ar fi sa faceti o cererere scrisa la administratia blocului , in dublu exemplar ca sa aveti si dvs nr de inregistrare, prin care sa aduceti la cunostinta celor in drept problema dvs, urmand apoi sa constatati ce va raspundse admintratia blocului in termenul prevazut de lege si sa actionati in consecinta.
cu stima!
In raport de localitatea unde domiciliati,studiati dispozitiile HCLM care prevad in mod expres
în blocuri, este permisă punerea la uscat a rufelor în balcoane, terase, logii, doar pe dispozitive care să nu depăşească cota parapetului; se interzice montarea oricăror dispozitive de uscare a rufelor pe întreaga faţadă a blocului;

Fatada condominiului este parte comuna,care in conformitate cu dispozitiile in vigoare nu poate fi utilizata fara acordul asociatiei de proprietari
Sesizati oficial presedintele de asociatie,care prin regulamentul de ordine interioara are obligatia sa prevada concret programul de liniste,fumatul interzis pe partile comune,locuri pentru batut covoare,utilizare parti comune condominiu
Ultima modificare: Miercuri, 12 Noiembrie 2014
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fatada blocului andreeaene andreeaene Buna ziua, Imi poate spune, va rog, cineva daca exista vreo lege unde sa se indice ce ai voie sa faci si ce nu ai voie sa faci pe fatada blocului? Am o ... (vezi toată discuția)
Sarme uscat rufe la bloc-prevederi legale nicolae80 nicolae80 Buna ziua, M-am mutat de curand la bloc...mare greseala :). Am gasit niste sarme de rufe prinse de peretele lateral al vecinului, dar care dau exact sub ... (vezi toată discuția)
Scuturat de la balcon Punointrebare Punointrebare Bună ziua! Scriu în calitate de președinte al unei asociații de proprietari. Au venit la mine două locatare cu o problemă și, deși nu cred că stă ... (vezi toată discuția)