avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sanse suspendare/executare - caz delicat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sanse suspendare/executare - caz delicat

Logodnicul meu a avut in urma cu mai bine de un an un accident grav in care si-au pierdut viata doua persoane, o persoana majora si una minora,si el era soferul. Din cauza ca a fost grav ranit lucrurile au mers lent... si abia acum va incepe procesul (de o luna si jumatate e sub control judiciar)
In accident a fost implicata o singura masina, A pierdut controlul volanului in incercarea evitarii unui obstacol.Fata din dreapta i-a cazut in brate blocand astfel vizibilitatea si reactia soferului.
- cele 2 persoane care au decedat (iubit si iubita) ocupau amandoua locul din dreapta - din start primul aspect, o persoana in plus in masina...
- alcoolemie 0,2 aer expirat DAR 0,9 in sange...

Exista sanse la pedeapsa fara executare? Ma gandesc si eu la viitorul meu copilas...
Ultima modificare: Joi, 13 Noiembrie 2014
Lavi_R, utilizator
Cel mai recent răspuns: mezgageza , utilizator 17:31, 13 Noiembrie 2014
Cum sa iasa de la 0.2 la 0.9? Mi se pare imposibil.
eu cred ca va fi cu executare avand in vedere ca a consumat alcool.....eu zic 80%..dar aceasta este numai o opinie neprofesionala
eleclaudel a scris:

Cum sa iasa de la 0.2 la 0.9? Mi se pare imposibil.


da,e ciudat...max.0.5
spun eu cum.... a baut o bere chiar inainte sa conduca... si concentratie creste pe masura ce se metabolizeaza...
Daca ar fi baut doar o bere nu se ajungea la alcoolemia din sange pe care ati indicat-o, cat despre pedeapsa, vor fi avute in vedere mai multe criterii cand se va trece la individualizarea pedepsei, dar cred ca mai degraba va fi cu executare.

Alte discuții în legătură

Permis anulat csikimonica csikimonica Buna ziua. Sotul meu a fost oprit la un control de rutina, aproape de casa, in jurul orei 23.20 pe data de 28.01.2016, cu o alcoolemie de 1,03 la mie in aerul ... (vezi toată discuția)
2.10 alcool in sange geo_host geo_host la alcoolemie de 2,10 in sange la ce sa ma astept? scap fara sa ajung dupa gratii ? nu am cazierul patat (vezi toată discuția)
Culpã comunã?! Cabinet de Avocatura Ispas Daniel Cabinet de Avocatura Ispas Daniel Bună seara. Vă voi enunţa pe scurt o speţă întâlnită şi vă rog să mă ajutaţi dacă puteţi. Soferul unui autoturism fost implicat într-un ... (vezi toată discuția)