avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Acte necesare deschiderii unui after scool
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Acte necesare deschiderii unui after scool

buna ziua ,sunt interesata de ce autorizatii trebuie sa iau si in ce conditii pot sa fac un after scool,mai exact unde trebuie sa ma adresez ,mentionez ca detin o intreprindere individuala,va multumesc!
Cel mai recent răspuns: PFA SANDU ADRIANA , Consultant managementul calitatii 10:32, 15 Noiembrie 2014
La Intreprinderea indivuala aveti codurile CAEN pentru o astfel de activitate ?

Cititi si acest material :
[ link extern ]
Pentru a infiinta gradinite, after-school, scoli private, etc. trebuie sa fiti SRL, ONG, etc. Vreau sa spun ca nu puteti infiinta after school cu Intreprindere individuala.
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Noiembrie 2014
PFA SANDU ADRIANA, Consultant managementul calitatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare after school (srl) Tashatamas Tashatamas Buna ziua tuturor, Intentionez sa infiintez un after school (SRL) si as vrea sa confirm codul caen potrivit pt aceasta activitate- 8891 activitati ingrijire ... (vezi toată discuția)
Infiintare ong pentru a accesa fonduri nerambursabile petre1981 petre1981 Doresc informatii si eventual consultanta pentru infiintarea unui ONG si accesarea de fonduri europene nerambursabile pentru a infiinta un after school sau ... (vezi toată discuția)
Asociație de părinți adriana.carpine adriana.carpine Asociația de părinți a unei școli poate organiza activitatea after-school in scoala, încasand de la părinți bani sub forma de donații și ulterior sa ... (vezi toată discuția)