avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Refuz al fiscului de a inregistra o masina pentru ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Refuz al fiscului de a inregistra o masina pentru inmatriculare

merg zilele astea la primaria din comuna de care apartin si vreau sa inregistrez masina cumparata in vederea inmatricularii.oficianta mi-a spus ca I-mi refuza inregistrarea pe motiv ca am o amenda.amenda nu e mare,60 de lei,habar nu aveam de ea,dar procedeaza legal?ma gandeam sa-i cer o nota din partea primariei in care sa justifice refuzul.este legal ce face primaria?cu stima.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:31, 13 Noiembrie 2014
Sunt 2 aspecte distincte debitul in urmarire si trecere pe rol bun mobil
Atitudinea angajatei autoritatii fiscale este la limita legii,fiind justificata numai pentru a va determina sa achitati debitul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt obligat sa plãtesc datoriile pentru a lua în evidenta fiscala o mașinã ? cataNFS cataNFS Bună seara , de curând am achiziționat o mașină , eu având câteva amenzi la primărie am zis sa o trec pe tatăl meu, întrebarea mea ar fi , ... (vezi toată discuția)
Tranzactie autoturism Eavy Eavy Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti in legatura cu urmatorul subiect. Aacum cativa ani am cumparat un autoturism de la fiica celui ce urma sa imi devina sot.Am ... (vezi toată discuția)
Radiere auto, legalitate conditionare eliberare adeverinta de la impozite si taxe marianv_03 marianv_03 Buna ziua! Am au autoturism pe care l-am predat la REMAT si pe care vreau sa-l radiez de la Impozit si implicit din circulatie. M-am prezentat la cei de la ... (vezi toată discuția)