avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1189 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Angajat roman pt firma in strainatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Angajat roman pt firma in strainatate

Buna ziua,

Doresc sa stiu ce obligatii fiscale ar avea un cetatean roman ce locuieste in Romania dar care lucreaza in strainatate (cu contract de munca incheiat cu o firma straina) iar salariul ar veni in tara intr-un cont bancar.
Ce taxe are de platit angajatorul, de exemplu in UK ?
Exista vreo perioada limita pt care pot lucra in cazul de mai sus ? Nu intentionez sa ma mut in strainatate din motivce personale.
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 15:47, 28 Noiembrie 2014
183 de zile / an aveti voie fara nici o obligatie
Multumesc pt raspuns. Si dupa, ce taxe si impozite se platesc?

Stima!
Aici nu stiu ca nu sunt contabil in UK... Intrebati acolo... Nu avem de unde sa stim noi aici...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie sa platesc impozit in uk pt lucrul la distanta? un_angajat un_angajat Buna ziua! Sunt un PFA care plateste impozit cu norma de venit in domeniul IT. Am un contract in desfasurare cu o companie din Beglia ptr care emit lunar ... (vezi toată discuția)
Pfa roman lucru in strainatate AndreiJiligan AndreiJiligan Buna ziua, Am un pfa roman si am lucrat mai mult de 183 de zile in Germania in anul 2012, cam 189 zile . La momentul respectiv nu am realizat ca am ... (vezi toată discuția)
Declaratia 201 oroian-rodica oroian-rodica As dori sa stiu daca trebuie depusa Declaratia 201 in cazul in care lucrez in strainatate(Danemarca) si sunt angajat cu contract de munca pe durata ... (vezi toată discuția)