avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dupa ce m-am pensionat pe caz de boala nu mai apar ca ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dupa ce m-am pensionat pe caz de boala nu mai apar ca persoana asigurata in noul sistem de la casmb

Dupa ce m-am pensionat pe caz de boala am primit decizia pe 1 septembrie 2014,(cancer) am si certificat de handicap am primit decizia pe 5 nov,2014, nu mai apar ca persoana asigurata in noul sistem de la CASMB
unde trebuie sa ma adresez ca sa rezolv problema?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 08:54, 14 Noiembrie 2014
Dvs va trebui sa mergeti la casmb cu decizia de pensionare pentru a fi luata in evidenta ca si pensionar. Cred ca pe site casmb gasiti si documentele necesare: copie dupa CI, copie dupa decizia de pensionare, etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie cerificat handicap antoniu2 antoniu2 Buna seara , Sotia mea a obtinut certificat de incadrare in grad de handicap accentuat valabil 24 luni cu data dobandirii handicapului 1983 . Mentionez ca data ... (vezi toată discuția)
Care sunt documentele necesare obtinerii calitatii de coasigurat in cazul unei sotii, al carei sot este pensionar? Mardarealexandra Mardarealexandra M-ar interesa ce documente trebuie sa prezinte bunica mea pentru a obtine adeverinta de coasigurat, in cazul in care sotul sau este pensionar (implicit ... (vezi toată discuția)
Formularul e121 adelagabriela adelagabriela Buna ziua, as avea nevoie de cateva lamuriri in legatura cu formularul E121. I-a fost cerut mamei mele care este pensionara din septembrie 2011 insa locuieste ... (vezi toată discuția)