avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Procedura necontencioasa a indreptari erorii materiale
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Procedura necontencioasa a indreptari erorii materiale

Am solicitat instantei indreptarea erorii materiale a omisiuni inscrieri in practicaua hotararii a numelui succesorilor in drepturi a reclamantului decedat in timpul procesuluiAm inteles ,ca fiind o procedura necontencioasa instanta sa pronunta in camera de consiliul fara citarea partilor, ori in cazul de fata sa dat un termen de judecata .De ce?
Cel mai recent răspuns: ContSters334413 , utilizator 08:52, 14 Noiembrie 2014
POtrivit art. 281 alin. 2 din vechiul Cod de procedură civilă, părţile vor fi citate numai dacă instanţa socoteşte că este necesar să dea anumite lămuriri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata YNAA YNAA Buna seara, C.pr.civ. art.338 prevede ca disp. priv. procedura necontencioasa descrisa in CARTEA III se intregesc cu disp. de procedura contencioasa, in ... (vezi toată discuția)
Greseala in redactarea sentintei robertvoicu robertvoicu am primit o sentinta (iesire din indiviziune)redactata gresit.am inteles ca se depune o cerere in instanta.exista un termen pentru depunerea acesteia? (vezi toată discuția)
Recurs impotriva incheierii de indreptare eroare materiala. procedura Irina S. Irina S. Cum se judeca recursul impotriva Incheierii prin care s-a indreptat eroarea materiala strecurata in decizia instantei de apel (instanta care a rejudecat ... (vezi toată discuția)