avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata anticipata a drepturilor salariale castigate in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata anticipata a drepturilor salariale castigate in instanta

Stie cineva daca a fost publicata legea sau ordonanta prin care se platesc anticipat drepturile salariale ale bugetarilor castigate in instanta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:05, 14 Noiembrie 2014
Ce intelegeti prin ,,plata anticipata" :-/
O plata efectuata inaintea unei hotarari definitive a instantei?
De ce ar plati cineva inainte de a sti cat ?
Pe de alta prte cunoscand perlele ce (in)cultura ale guvernului ponta, e posibil sa aveti si d-voastra dreptate: e posibil sa fie vorba despre o actiune incheiata in trecut si care a inceput in viitor. Un fel de PAST TENSE din engleza.
Incercati sa reformulati in limba romana, tinand cont si de un minim de logica!
Ultima modificare: Vineri, 14 Noiembrie 2014
DlGoe, utilizator
Nu s-a publicat inca nimic . intr-adevar, ministrul muncii a spus asa ceva la postul de televiziune RTV .

Este vorba despre cei care au hotarari judecatoresti si mai au de primit bani pentru 2015 si 2016.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luna aceasta se incaseaza si indemnizatia de concediu de maternitate (cea platita de casa de asigurari bucuresti) inainte de paste? Dyadyana Dyadyana Buna ziua, Stiti cumva daca luna aceasta se platesc si indemnizatiile de concediu de maternitate inainte de Paste? Ponta zicea ca platile facute prin ... (vezi toată discuția)
Mă poate angajatorul penaliza financiar în această situație? ... Mirabela1502333955 Mirabela1502333955 Ocup un post de Customer Support în limba franceză într-o multinațională. Nu e call center. Ieri unul dintre team leaderi mă întreabă dacă vorbesc ... (vezi toată discuția)
Intocmire referat buget local florina_mauro florina_mauro sunt studenta in anul 1 la stiinte economice am de facut un referat despre bugetul local si caracteristicile lui ,am citit carti si referate dar avnd in ... (vezi toată discuția)