Buna ziua,
Am si eu o mare problema si nu stiu cum sa o rezolv.Am lucrat in perioada 2010-2011 la o societate,dupa 9 luni abia am primit si un contract de munca semnat si stampilat de angajator si cu antetul ITM cum ca a fost inregistrat.La plecare(am fost data afara fara motiv fara preaviz dar pentru ca oricum nu mai suportam abuzurile patronilor am acceptat sa plec) am primit decizia de incetare a contractului de comun accord(nu am scris nici o demisie si nu am semnat nimic) cu data respectiva si cu stampila si semnatura societatii. Am semnat si am plecat invartindu-ma fericita ca am scapat de ei (nu am luat nici o diferenta de bani salariu sau banii pe zile de concediu!)
Anul acesta am participat la un concurs pentru ocuparea unui post permanent in cadrul primariei,mai exact asistent medical scolar unde la intocmirea dosarului trebuia facuta dovada vechimii pe post cu o adeverinta de la ITM. M-am dus frumos si am depus cerere de eliberare la ITM si surpriza: PE TOATA PERIOADA LA SOCIETATEA X NU SE FACE DOVADA PLATII CIM.
Am incput sa fac sapaturi si am aflat urmatorele:
1.contractul meu de munca nu a fost activat niciodata(asa mi sa spus la ITM)
2.am scos o adeverinta de la registrul general al salaratilor undezice clar ca NU figurez cu contrat de munca active sau incetat la societatea x.
3.decizia de incetare am inteles ca este falsa din moment ce CIM nu a fost inregistrat niciodata.
4. la casa de pensii figurez cu vreo 3 luni cotizatie din partea acestei societati.
Concluzie: Am lucrat la negru cu CIM :O
CE POT FACE SA-MI RECUPEREZ VECHIMEA IN MUNCA,COTIZATIA LA PENSIE SI CE FEL DE DAUNE POT CERE IN INSTANTA??
Doamna, aveti multe de facut, societatea respectiva a comis-o rau de tot, sa folosesc un limbaj mai putin juridic.
In primul rand puteti sa faceti dovada in instanta a existentei contractului de munca si a muncii prestate pentru aceasta societate si implicit a reconstituorii vechimii cu obligarea soc sa va plateasca toate drepturile retroactiv. ( cas, cass, samd).
De asemnea, puteti formula plangere penala ptr inselaciune si in functie de probe si o infractiune de fals.
Evident puteti solicita si despaguburi.
Daca ati semnat c.i.m. atunci acesta este perfect valabil.
Inregistrarea c.i.m. la ITM sau transmiterea lui in REVISAL nu constituie o conditie de valabilitate a acestuia.
Un c.i.m. inregistrat la ITM si/sau transmis in REVISAL are aceeasi valoare juridica ca si un c.i.m. neinregistrat la ITM si/sau transmis in Revisal.
In acest sens, va trebui sa actionati in instanta pe angajator la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliul.
Actiunea dvs va avea mai multe capete de cerere .
Va multumes frumos!
Am sa contactez un avocat si am sai dau in judecata.E sunt din constanta......daca ma puteti indruma la un avocat ar fi super....mutumesc!
Contract munca
eu.35
Buna ziua,
Am fost contactat de o firma pentru un contract de munca temporara(4luni) cu incepere din 01.06.2017..Spunandu-mi ca contractul trebuie semnat din ... (vezi toată discuția)