avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract munca

Buna ziua,
Am fost contactat de o firma pentru un contract de munca temporara(4luni) cu incepere din 01.06.2017..Spunandu-mi ca contractul trebuie semnat din timp pentru a fi sigur ca accept jobul,mi-au cerut si am acceptat sa semnam contractul pe data de 03.05.2017..Cum era cu detasare in Franta,mi-au cerut sa imi cumpar bilet din timp,urmand sa-mi deconteze valoarea biletului si sa efectuez medicina muncii..M-am conformat si am asteptat plecarea pe data de 30.05.2017,dar pe data de 27.05.2017 reprezentanta firmei ma contacteaza sa-mi comunice ca contractul se anuleaza fiindca partea franceza are probleme financiare..
INTREBARE:ce drepturi am pentru ca am pierdut un loc de munca,si in acelasi timp am refuzat 2 oferte de munca,fiind sigur de acest contract..Contractul inmanat de repr.firmei nu are stampila si semnatura fiinca mi s-a comunicat ca voi primi un contract semnat si stampilat in franta,unde traieste patronul firmei angajatoare?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:09, 29 Mai 2017
Sa intelegem ca doar dvs ati semnat acel c.i.m. ?
Da..cum am specificat,a ramas in franta sa primesc contractul semnat si stampilat de pers.cu drept de samnatura
Puteti actiona in instanta sau puteti sesiza si ITM-ul in aceasta privinta.
Buna ziua,
Daca se poate sa mi dati nr dumneavoastra de telefon pentru o posibila colaborare..

editat date de contact
Ultima modificare: Luni, 29 Mai 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Regulament Forum

2.6. In forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cel care intreaba si cel care raspunde, cererile si ofertele de consultanta se fac in 3 moduri:
- prin intermediul mesageriei private,

- prin alegerea unui consultant din Catalog
www.avocatnet.ro/content/con...

sau

- prin trimiterea unei cereri de oferta la Bursa consultantilor.
www.avocatnet.ro/content/bc|...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat codul muncii nefertiti_g nefertiti_g buna ziua, Ma intereseaza sa ma consult cu un avocat pe probleme de codul muncii,demisie,consecinte ale acesteia. Ma intereseaza un pret si o persoana de ... (vezi toată discuția)
Date contact avocat specializat in dr. familiei Alina Brrr Alina Brrr Buna, Solicit datele de contact pentru contractarea unui avocat specializat pe drepturi familiale. (vezi toată discuția)
Avocat specializat in contracte comodat, contracte de inchiriere ContSters341687 ContSters341687 Buna ziua, am nevoie de o persoana care cunoaste legislatia in domeniul comercial ptr redactare contracte de comodat, inchiriere ...etc...multumesc (vezi toată discuția)