avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... UN VECIN MA DA IN JUDECATA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

UN VECIN MA DA IN JUDECATA

Buna ziua, locuiesc intr-un bloc de apartamente, la etajul 3, stau in chirie cu contract de inchiriere, iar vecinul meu de sub apartamentul nostru, adica etaj 2 e foarte deranjat de copilul meu care se joaca prin casa, adica mai sare, mai scapa cate o jucarie, copilul meu are aproape 5 ani.
A chemat o data si politia, din cauza ca pe la 9:45 seara, se juca copilul meu cu alt copil si se auzea galagie la el.
Intalnindu-ma cu presedintele de asociatie, m-a anuntat ca voi fi data in judecata de acest vecin, deoarece nu suporta zgomotul facut de copilul meu.
Tin sa va instiintez ca, copilul meu face zgomot in limite normale si nu a deranjat si alti vecini, doar dansul nu suporta zgomotul e fff deranjat.
Chiar ultimii chiriasi au plecat din acest apartament de frica acestui vecin.
Va rog vreau o consiliere cum sa procedez in cazul in care in cateva zile ma voi trezi cu o instiintare de la avocat.
Daca veti primi o citatie, veti primi si cererea de chemare in judecata cu motivele de fapt si de drept invocate de vecinul dvs. Vorbim atunci mai mult, pe marginea unui subiect concret.

si pana atunci lasati copilul sa se joace, ca nu se va intampla nimic, credeti-ma.( cel putin de ordin juridic).
Ultima modificare: Vineri, 14 Noiembrie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineata,ma aflu in urmatoarea situatie:locuim într-un ... Amena33 Amena33 Buna dimineata,ma aflu in urmatoarea situatie:locuim într-un duplex de 2 etaje,la etaj locum noi si la parter alta familie,noi avem si o fetita de 4 ani,am ... (vezi toată discuția)
Vecini gălăgioși, copii care aleargă prin casă. de aproximativ ... NicolTudor NicolTudor Vecini gălăgioși, copii care aleargă prin casă. De aproximativ 2 ani, am o problema cu vecinul de deasupra mea, care are 2 copii. În fiecare zi fac ... (vezi toată discuția)
Copil (nepot) al vecinilor care e foarte galagios FaraGalagie FaraGalagie Buna ziua, Am probleme cu niste vecinii unde sta un copil foarte galagios. Cred ca sta aici la bunici. De cum se trezeste dimineata, incepe sa alerge ... (vezi toată discuția)