avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire pe carduri
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire pe carduri

eu am un credit luat de la bcr in valoare de 20000 euro ,ulterior a fost vandut celor de la kruk suma ajungand la aproape 31000 euro.ieri mi-au pus poprire pe carduri,as vrea sa stiu daca familia din strainatate imi trimite bani prin western union ,acestia pot sa-mi opreasca acei bani ?va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns,
Cel mai recent răspuns: ceceiana , utilizator 18:32, 14 Noiembrie 2014
Intrebarea e interesanta. Nu am auzit pana acum de executori care sa infiinteze poprire la western union. Pentru a putea fi poprit, WU ar trebui sa fie debitorul dvs., adica sa aveti posibilitatea directa de a le cere banii, fara a apela la ajutorul celui care transmite. Adica, in termeni juridici, sa vorbim cel putin de o stipulatie pentru altul.
Daca nu se naste niciun raport juridic intre dvs. si WU, acestia nefacand altceva decat un serviciu de "curierat" in temeiul contractului incheiat intre ei si cel care transmite, precum posta, banii dvs. nu pot fi popriti.
Aceasta e opinia mea.
multumesc mult pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire executor judecatoresc gabriel59 gabriel59 buna ziua ,as vrea sa aflu daca se poate raspuns la o anumita pr.In urma cu 2 ani am contractat un credit de la ferratum in valoare de 250 lei pe care nu l-am ... (vezi toată discuția)
Incasare bani prin western union daca exista poprire pe conturi constanta2001 constanta2001 eu si sotul meu avem poprire pe conturi;daca el este plecat in strainatate,imi poate trimite bani prin western union chiar daca,v am mai spus,avem amandoi ... (vezi toată discuția)
Fraudă prin western union și posibil furt identitate: cum pot recupera banii pe care i-a ridicat altcineva în locul tatălui meu? sabo ioana sabo ioana Buna ziua, am trimis suma de 2500euro+comision 90euro prin western union catre tatal meu, pentru a fi ridicati din franta. Am facut acest lucru deoarece voiam ... (vezi toată discuția)