avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

poprire executor judecatoresc

buna ziua ,as vrea sa aflu daca se poate raspuns la o anumita pr.In urma cu 2 ani am contractat un credit de la ferratum in valoare de 250 lei pe care nu l-am achitat.Acum am primite o instiintare de la un birou de excutori judecatoresti ca mi s-a impus o poprire pe contul de la banca in valoare de 1514 lei.Avand in vedere ca nu am alte venituri in afara de ce imi trimite fiul meu lunar din strainatate in acest cont si din aceasta suma imi platesc facturile si cosul zilnic,intrebarea mea este daca banca imi poate popri mai mult de 1/3 din suma.Am luat legatura cu biroul de executori si acestia au spus ca mi se va popri toata suma pe care o voi primi pana la achitarea completa a sumei de 1514.As dori un raspuns daca se poate.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters429609 , utilizator 16:45, 7 August 2017
Ptr.ca sa nu va puna poprire si pe acei bani,solicitati sa va faca plata prin WESTERN UNION,executorul nu pune poprire pe banii trimisi prin WESTERN UNION.
da stiu insa e mai greu prin WU Eu as vrea sa stiu daca au voie sa opreasca mai mult de 1/3 din suma primita
gabriel59 a scris:

Eu as vrea sa stiu daca au voie sa opreasca mai mult de 1/3 din suma primita

Are voie executorul să vă rețină 100% acești bani, dacă intră în contul bancar.

1/3 sau 1/2 se reține numai din salariu sau pensie.
Au voie! Restrictia de 1/3 se refera la veniturile permanente lunare de natura salariului sau a pensiei. Gasiti alta cale de a incasa banii, poate aveti persoane de incredere in contul carora sa va trimita bani baiatul si ulterior persoana sa-i ridice si sa vi-i predea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incasare bani prin western union daca exista poprire pe conturi constanta2001 constanta2001 eu si sotul meu avem poprire pe conturi;daca el este plecat in strainatate,imi poate trimite bani prin western union chiar daca,v am mai spus,avem amandoi ... (vezi toată discuția)
Se poate pune poprire pe sumele primite prin western union? melinduta melinduta Buna ziua, Am primit o executare silita pentru ''conturile dumneavoastra bancare si a celorlalte venituri periodice realizate''. Imi puteti spune va rog ... (vezi toată discuția)
Poprire pe carduri ceceiana ceceiana eu am un credit luat de la bcr in valoare de 20000 euro ,ulterior a fost vandut celor de la kruk suma ajungand la aproape 31000 euro.ieri mi-au pus ... (vezi toată discuția)