avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere impotriva solutiei de clasare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere impotriva solutiei de clasare

Dupa trecerea a 5 ani de la furtul unui tractor agricol , organele de cercetare au dispus casarea dosarului de cercetare penala. Nu sunt de acord cu aceasta solutie si vreau sa fac plangere. Ma poate ajuta cineva ?
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 17:08, 14 Noiembrie 2014
Buna ziua!

Va recomand sa va angajati un avocat in demersul dvs., deoarece acea plangere impotriva solutiei de clasare trebuie motivata cat mai temeinic, altfel se va respinge si veti pierde.

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala tergiversata si ulterior clasata seny2015 seny2015 Buna ziua, Anul trecut am depus la parchet o plangere penala, care a repartizat-o spre rezolvare organului de urmarire penala. Acesta m-a chemat ... (vezi toată discuția)
Incalcarea dreptului la aparare FRD FRD In cazul in care am sesizat parchetul cu o plingere penala pentru fals in inscrisuri oficiale iar acestia nu m-au chemat ca parte vatamata sa mai imi i-a inca ... (vezi toată discuția)
Clasare dosar abandon familie Marialga Marialga Buna seara, am depus plangere pt abandon de familie dupa 2 ani de la neplata pensiei de intretinere, plangere in care a fost specificat ca nu a platit ... (vezi toată discuția)