avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Se inscrie in cazier, condamnarea penala din fond?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Se inscrie in cazier, condamnarea penala din fond?

Buna seara

Am primit o pedeapsa penala pte savarsirea infractiunii de nerespectarea masurilor privind incredintarea copilulul , momentan este in desfasurare procesul de apel , as dori sa stiu daca cer cazierul judiciar apare deja fapta sau se inscrie doar la terminarea definitiva a procesului de apel . Va multumesc !

O seara placuta va doresc !
Cel mai recent răspuns: mariaa2453 , utilizator 18:52, 14 Noiembrie 2014
Daca nu mai avei alte abateri, puteti scoate cazierul curat acum. In cazier se trec pedepsele doar la raminerea definitiva a hotararii.
Nu , nu mai am alte abateri !Va multumesc pt promptitudine !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier judiciar curat crinann crinann Buna seara. am o singura curiozitate, poti avea cazierul curat dupa 5 ani de inchisoare? Va rog, sa,mi raspunde,ti. (vezi toată discuția)
Reabilitare - termen, conditii, modalitati tm_09_bul tm_09_bul Buna ziua , In urma cu 1 an , am avut un proces in urma caruia s-a emis sentinta finala si irevocabila si m-am ales cu cazier judiciar. Am inteles ca acest ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar habibic habibic in cat timp se sterge din cazier o condamnare la amenda penala ,cu suspendare? (vezi toată discuția)