avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Neintelegeri APIA
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Neintelegeri APIA

Am depus dosar cu actele cerute subventii in agricultura(terenuri). Pana in anul 2012
am primit subventia. In anul 2013 am depus pentru aceeasi suprafata( au fost la fel pentru toti anii) si nu am primit. Explicatia celor de la APIA a fost ca am fost printre cei controlati pe teren si nu am fost pozitionata corect pe harta. Nu am depus contestatie si a ramas asa desi nu eu facusem pozitionarea pe harta. Culmea este ca anul acesta 2014 am depus la fel, au facut si pozitionarea corecta(asa cred eu) si acum nu am primit prima transa. Am sunat si am intrebat care este motivul. Mi s-a spus ca am fost penalizata pentru anul trecut si o sa-mi dea doar transa a doua. Eu nu inteleg asta sa dau niste bani(penalizare) pentru ce nu am primit anul trecut. Daca primeam ceva credeam, dar asa? Au spus ca asa este legislatia. Vi se pare corect acest lucru? Mie nu. De aceea v-as ruga sa ma lamuriti si sa ma documentez. Unde as putea citi aceasta legislatie?
Va multumesc pentru atentia acordata si astept raspunsul.

Alte discuții în legătură

Legislatie apia alecurodica alecurodica Am depus dosar cu actele cerute subventii in agricultura(terenuri). Pana in anul 2012 am primit subventia. In anul 2013 am depus pentru aceeasi suprafata( au ... (vezi toată discuția)
Subventii apia chetutza chetutza Desi am depus toata documentatia anul acesta nu am primit subventia agricola(teren)Am facut o cerere la APIA pentru a ma informa care este situatia cu ... (vezi toată discuția)
Subventii apia 2014 tampau gabriela tampau gabriela Cand vom primi bani din subventiile APIA 2014 pentru terenuri (fanat) in zonele defavorizate de munte ?(anul acesta nu am primit nimic , anul trecut prima ... (vezi toată discuția)