avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Subventii APIA 2014
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Subventii APIA 2014

Cand vom primi bani din subventiile APIA 2014 pentru terenuri (fanat) in zonele defavorizate de munte ?(anul acesta nu am primit nimic , anul trecut prima transa a fost platita in iulie)
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 15:57, 30 Septembrie 2014
Aceste informatii le puteti primi de la APIA judetului in care aveti terenurile. In principiu aceste plati au fost promise din octombie 2014.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apia - zona defavorizata andrre andrre In anul 2010 am depus o cerere de subventie la APIA pentru o anumita suprafata ( declarata ca teren necultivat), iar in mai 2011 am primit aceasta subventie. ... (vezi toată discuția)
Neintelegeri apia alecurodica alecurodica Am depus dosar cu actele cerute subventii in agricultura(terenuri). Pana in anul 2012 am primit subventia. In anul 2013 am depus pentru aceeasi suprafata( au ... (vezi toată discuția)
Legislatie apia alecurodica alecurodica Am depus dosar cu actele cerute subventii in agricultura(terenuri). Pana in anul 2012 am primit subventia. In anul 2013 am depus pentru aceeasi suprafata( au ... (vezi toată discuția)