avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Subventii APIA
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Subventii APIA

Desi am depus toata documentatia anul acesta nu am primit subventia agricola(teren)Am facut o cerere la APIA pentru a ma informa care este situatia cu terenurile mele nu am primit nici un raspuns desi au trecut 30 de zile.Ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 08:22, 15 Decembrie 2014
pt 2013 stiu ca s-au dat subventii de la APIA in 2014. Poate la fel este si anul acesta --- cel putin pt o parte din subventii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neintelegeri apia alecurodica alecurodica Am depus dosar cu actele cerute subventii in agricultura(terenuri). Pana in anul 2012 am primit subventia. In anul 2013 am depus pentru aceeasi suprafata( au ... (vezi toată discuția)
Legislatie apia alecurodica alecurodica Am depus dosar cu actele cerute subventii in agricultura(terenuri). Pana in anul 2012 am primit subventia. In anul 2013 am depus pentru aceeasi suprafata( au ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea hotararii definitive de catre apia; procese-verbale anulate=precedent periculos dancimbru dancimbru Buna ziua.Am depus la APIA cerere pt subventii teren din anul 2007.Am continuat in 2008,2009 iar in2010 functionarul apia mi-a adus la cunostinta ca s-au ... (vezi toată discuția)