detin o firma, srl si de 4 ani nu am avut activitate, contabila depunand bilantutri anuale si ce mai trebuie contracost desigur. nu am datorii la fisc. intrebarea mea vine ce se intampla daca nu o radiez si nu mai depun niciun act? am inteles ca vor veni amenzi, care sunt riscurile, nu se va radia din oficiu fara sa cheltui vreo 600 lei/ multumesc
Din oficiu nu se radieaza. Acum 10 ani ati fi reusit aceasta dar acum nu mai este posibil. Acum 10 ani se depuneau bilanturi la ONRC si daca nu depuneati unul se radia firma --- neavand datorii fiscul nu facea opozitie.
Dar daca ... o mai titneti 5 ani nu veti cheltui aceeasi bani?... platind contabilul ?
Sfatul meu inchideti-o si luati-va o grija de pe cap.
Cesiune firma
andrei0123
Buna ziua,
vreau sa scap de o firma cu datorii la stat, in valoare de 5500 ron pt. bilanturi nedepuse si impozit forfetar, precizez ca firma este declarata ... (vezi toată discuția)
Depunere bilant
stegeran_b
Am o firma suspendata din februarie 2010 pe care nu vreau sa o mai activez. daca nu depun bilanturile de acum inainte ce se intampla? o radiaza din oficiu daca ... (vezi toată discuția)