avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere contraventionala- proba nou depusa de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere contraventionala- proba nou depusa de apelanta?

Am depus o plangere contraventionala la tibunal. Unde dupa Primul termeni ni s-a dat urmatorea sentinta:
"Tip solutie: Admite plângerea
Solutia pe scurt: Admite plângerea contravenţională formulată de petentul xxxxxxx în contradictoriu cu intimatul Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vrancea. Anulează procesul-verbal seria CP nr.6245746 încheiat în data de 06.03.2014. Exonerează petentul de plata amenzii în cuantum de 340 lei. Cu apel care se depune la Judecătorie în termen de 30 zile de la comunicare.
Document: Hotarâre 3474/2014 11.09.2014"
Cei de la IPJ au facut apel, unde au depus o alta proba video decat cea initiala,
Intrebarea mea este daca se ia in considerare proba video noua sau tot cea veche.
Este admisa ca proba inregistrarea trimisa a doua oara?
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 22:46, 15 Noiembrie 2014
Depinde ce contine aceasta proba. In mod normal, daca are legatura cu aceasta cauza, poate fi luata in considerare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie pv cnadnr castigata, cnadnr face apel bobeicacristi bobeicacristi Buna ziua, Am avut o masina pe care am vandut-o, un golf 2, care a trecut prin mai multi proprietari si la un moment dat a fost depistata de o camera de ... (vezi toată discuția)
Nu inteleg solutia data de tribunal ccclyon ccclyon Buna ziua. In februarie anul trecut am primit de la Politia rutiera amenda + suspendare perimis. M-am judecat cu ei si la judecatorie am primit ... (vezi toată discuția)
Buna seara va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns. am trimis ... LucianG10 LucianG10 Buna seara Va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Am trimis o plangere contraventionala in legatura cu o amenda primita pt necompletarea PLF ului si am ... (vezi toată discuția)