avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nu inteleg solutia data de tribunal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nu inteleg solutia data de tribunal

Buna ziua.

In februarie anul trecut am primit de la Politia rutiera amenda + suspendare perimis.

M-am judecat cu ei si la judecatorie am primit urmatoarea solutie - Admite plângerea formulată de petentul Ciocoiu Cristian Constantin în contradictoriu cu intimata Poliţia Municipiului Iași împotriva procesului-verbal de constatare și sancţionare a contravenţiilor seria CP nr 6146244 din 16.01.2014. Înlocuiește sancţiunea amenzii aplicată petentului cu AVERTISMENT. Exonerează petentul de sancţiunea complementară a suspendării permisului de conducere. Atrage atenţia petentului asupra pericolului social al faptei săvarșite. Cu apel în 30 de zile de la comunicare, ce se va depune la Judecătoria Iași. Pronunţată în ședinţa publică de la 27.06.2014

Au facut apel la tribunal si tribunalul a dat urmatoarea solutie - Admite apelul declarat de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Iași împotriva sentinţei civile nr 9184 din 27.06.2014 pronunţată de Judecătoria Iași, sentinţă pe care o schimbă în parte. Înlătură menţiunea privind exonerarea petentului de sancţiunea complementară a suspendării permisului de conducere. Păstrează celelalte dispoziţii ale sentinţei apelate. Definitivă. Pronunţată în ședinţă publică, azi, 11.02.2015.

Intrebare - Traduceti-mi pe intelesul meu ce inseamna solutia data. Raman cu permisul suspendat sau cu amenda platita.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: konstk , utilizator 13:54, 12 Februarie 2015
Daca s-a inlaturat mentiunea din sentinta de fond (de la Judecatorie) privind contravenientului de suspendarea permisului de conducere, inseamna ca ramaneti cu permisul suspendat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutie plangere contraventionala Claudia Simion Claudia Simion Stimati colegi, Va adresez si eu urmatoarea intrebare: intr-un proces avand ca obiect plangere contraventionala (OUG 195) impotriva unui proces verbal, prin ... (vezi toată discuția)
Cum se formuleaza un apel lauriancului lauriancului buna ziua ,va rog mult sa ma ajutati cu un sfat cu privire la introducerea unui apel,deoarece nu stiu cum se formuleaza si nu am posibilitatea financiara sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am avut un proces in instanta pentru conducerea unui ... Catalin9525 Catalin9525 Buna ziua! Am avut un proces in instanta pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcolului,fapta sa intamplat acum aprox 3,5ani.Tribunalul a dat sentinta ... (vezi toată discuția)