Nu vad corect sa mai platim inca o data tot noi ce a furat nenorocitul ala.
Asta este doar vina dumneavoastra, a proprietarilor, pentru ca nu ati ales pe cine trebuie in fruntea asociatiei, pentru ca sunt foarte multi in condominiu care sunt contabili sau economisti si nu se implica in bunul mers al asociatiei pe motiv ca "Eu nu am timp!", iar ca presedinte sau cenzor sunt pusi oameni care au 4 sau 8 clase, care cred ca daca stiu sa puna degetul pe un stat este suficient si ca treaba merge bine si asa, iar de verificat nu verifica nimeni ce face administratorul.
Esalonarea este o varianta foarte buna sa primiti iar caldura si apa calda, RADET-ul nu are competenta sa se bage in treburile asociatiilor, ei stiu un singur lucru, nu ati platit va taie utilitatile, este doar treaba dumneavoastra ca proprietari cum va rezolvati si cum va recuperati banii furati.
Si nu doar administratorul este "nenorocit", eu zic sa va uitati putin si catre presedinte si cenzor, ca ei sunt principali vinovati ca "nu au tinut aproape" sa verifice incasarile si platile facute de administrator, iar datul in judecata trebuie sa fie si pentru acestia!