avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... notificare de reziliere societate leasing
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

notificare de reziliere societate leasing

Am un contract cu RCI LEASING Romania IFN, am intarziat cu plata unor facturi iar soldul a ajuns la 30.000 RON ( cat 3 rate ). Am primit somatii, am primit telefoane, dar am avut probleme cu banii si n`am putut plati la timp. Iar azi dimineata am primit notificare de reziliere, prin care spun ca trebuie sa merg sa predau masina altfel vor veni ei sa o ia, Am o intrebare, exista vreo sansa de anulare a rezilierii de contract ? Am sa vorbesc si cu ei luni , sper sa nu-mi ia masina pana atunci, si voi incerca sa ii fac sa ma inteleaga si ca de acum voi plati la timp facturile. Daca a fost cineva in aceeasi situatie, sa-mi spuna si mie cum s-a terminat toata povestea.
Cel mai recent răspuns: gaby_clicknet , utilizator 16:59, 23 Februarie 2011
Mergeti la ei si solicitati o reesalonare a restantelor/ratelor.Este si interesul lor sa nu piarda contractul.Succes! (functie de cat de convingatoare vor fi motivele/dovezile)B-)
Noi la fel am intarziat, 3 rate si nu au mai primit nici o plata, nici o reesalonare, au luat masina pur si simplu, si dupa doua zile, cand am sunat sa vedem daca o putem recupera, au zis ca au si vandut-o! Mai aveam 2 ani de plata...
Eu am sunat luni la prima ora la cei de la leasing Romania, Bucuresti si mi-a raspuns o tipa foarte draguta la care mi-a zis ca contractul inca nu e anulat, e doar suspendat si nu a fost trimis dosarul la recuperatori. Mi-a dat termen 24 de ore pentru a achita suma restanta. Am achitat si totul e ok acum. Mentionez ca tipa din cate mi-a spus, putea oricand sa trimita dosarul la cei de la recuperari, totul consta in faptul de a muta dosarul meu pe alt birou:) Deci am avut noroc.
In ziua de azi, banul valoreaza mult mai mult decat o recuperare de produs pentru care trebuie gasit un cumparator.Si pretul scade datorita utilizarii anterioare.Felicitari pentru rapiditatea actionarii=D>
Si eu am aceiasi problema ca si alexarpad 2003, doar ca eu am inceracat sa vorbesc cu ei si mi s-a spus ca firma lor nu ofera aceasta posibilitate.Asta mi-au spus cei de la departamentul Plati.Mentionez ca este vorba tot de RCI leasing.
As vrea sa stiu cum ai rezolvat problema,ca sa stiu cum sa procedez!
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 21 Octombrie 2009
Corinaadriana, utilizator

Alte discuții în legătură

Reziliere contract leasing a001122 a001122 buna ziua am un contract de leasing cu firma RCI Leasing Romania IFN SA pt achizitie un autoturism inca din anul 2007. azi dimineata am sunat la dinsii si ... (vezi toată discuția)
Eternul leasing... dinnou dinnou Va rog sa ma ajutati un pic pentru ca deja nu mai stiu ce sa fac. Am un contract de leasign la RCI Leasing pentru un Renault (camion - duba). Nu am primit ... (vezi toată discuția)
Recuperare auto in contextul unui contract de novatie Iuliana_V Iuliana_V Buna seara, In 2008 parintii mei au incheiat un contract de novatie cu o societate de leasing si un firnizor de automobile. Mentionez ca masina a fost ... (vezi toată discuția)