avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe venitul din arenda
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe venitul din arenda

As dori sa stiu daca, la suprafete mai mici de un hectar date in arenda , se plateste impozit pe arenda cu retinere la sursa.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:44, 29 Noiembrie 2015
Nu exista precizari cu privire la suprafeta terenurilor agricole arendate. In consecinta, impozitarea prin retinere la sursa este valabila.
Inteleg retinerea la sursa , dar ce impuneri exista?

Multumesc!
Va rog sa cititi detaliile de la adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare contract arendare la anaf - obligatorie? yanq yanq Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti care este temeiul legal pentru obligativitatea inregistrarii contractului de arendare la organul fiscal competent ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venitul agricol neatitu neatitu Sunt proprietarul unui teren agricol,in suprafata de un hectar.Arendat unei societati din localitate.Arendasul,retine la sursa,un impozit de 16%+5,5%(CASS),din ... (vezi toată discuția)
Contract de arenda intre doua persoane fizice AlinaMarinFlorea AlinaMarinFlorea Buna ziua, as dorii sa stiu daca pot face un contract de arenda doua persoane fizice.Trebuie neaparat sa ai firma ca sa poti lua in arenda pamant?Ar exista ... (vezi toată discuția)