avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Adresa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Adresa

Buna ziua,
Locuiesc la casa la Nr 4B in urma cu cateva luni vecinul meu si-a pus la poarta Nr 4Bis,as dori sa stiu daca 4B si 4Bis sunt adrese diferite sau nu.

Daca nu ce ar trebui sa fac in aceasta situatie.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 12:11, 17 Noiembrie 2014
sunt numere postale diferite
Multumesc pentru raspuns.
Doamna, dar cate milioane de case sunt pe strada dvs. de le incurcati asa de rau?
In opinia mea , daca este o casa cu nr. 4, urmatoarea ar trebui sa-i fie alocat nr 6, dar poate ca intre timp s-a mai construit una, a dvs., intre casa cu nr. 4 si nr. 6, si atunci cei de la primarie au fost nevoiti ca pentru casa dvs. sa-i aloce nr. 4B.
Ca vecinul dvs a scris nr. 4Bis, nu cred ca este o greseala, insa informatia cea mai corecta o sa o obtineti de la Primaria locala. Nu stiu exact cum se numeste departamentul care se ocupa de numerotare, dar daca intrebati o sa gasiti sigur unde trebuie sa mergeti sa cautati informatia. Explicati-le acolo cum sta treaba cu bis-urile si cred ca vecinului dvs. o sa i se atraga atentia ca nu intra in atributiunile sale numerotarea strazilor...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot propune o lege administrativa ? ciprian_padure ciprian_padure Salutare tuturor Va rog sa ma ajutati in a identifica organul :D caruia ar trebui sa ma adresez pentru urmatoarea posibila lege pe care o am de ceva timp in ... (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari mi-a mutat cutia de scrisori la altă scara Alin1891 Alin1891 Bună ziua. Zilele astea mi s-a întâmplat următoarea situație. Locuiesc într-un bloc compus din 3 scări (590 de garsoniere), iar zilele acestea ... (vezi toată discuția)
Asigurarea obligatorie a casei eueu1 eueu1 buna seara am o intrebare: este lege sa faci asigurare obligatorie a casei.eu in curte am 2 case ale mele proprietate-deci 2 case in aceeasi curte.la prima am ... (vezi toată discuția)