avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apel impotriva contopirii pedepselor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Apel impotriva contopirii pedepselor

se poate ataca o contopire a pedepselor (3 pedepse cu suspendare)..si cum sa atac daca pedepsele vor fi contopite in apel? (in fond am scapat,nu au contopit) iar apelul parchetului nu ma vizeaza,au facut apel numai impotriva celuilalt inculpat
Cel mai recent răspuns: mezgageza , utilizator 08:48, 18 Noiembrie 2014
Contopirea se poate facebsi ulterior.
ceea ce vreau sa evit.....nu vreau sa risc sa primesc un spor si probabil sa fie cu executare......am riscul sa fie contopite in apel chiar daca nu au facut apel impotriva mea? si ramane definitiva?
Nu stiu pe ce v-ati judecat.
In apel in mod normal nu ar trebuinsa aveti surprize neplacute.
Doar o trimitere spre rejudecare v-ar putea incurca.
am o pedeapsa de 3 ani sub supraveghere si una de 2 ani cu suspendare...am mai avut un dosar si am primit 1 an 6 luni cu suspendare (toate s fapte concurente) si instanta de fond a omis contopirea lor.....parchetul a facut apel dar numai impotriva celuilalt inculpat, motivarea apelului nu vizeaza pe mine...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contopirea pedepselor concurente in apel mezgageza mezgageza 3 pedepse concurente se poate contopi in apel sau trebuie sa retrimita pe fond?...am avut o pedeapsa de 3 ani,una de 2 ani si am primit inca una de 1 an 6 luni ... (vezi toată discuția)
Contopiri pedepse concurente mezgageza mezgageza se poate contopi pedepse concurente in apel (pedepse cu suspendare) daca instanta a omis sa faca contopirea? sau trebuie sa retrimita in fond ca sa am sansa sa ... (vezi toată discuția)
Este posibila contopirea in apel a 3 pedepse cu suspendare? mezgageza mezgageza este posibil ca 3 pedepse concurente cu suspendare sa fie contopite in apel? o pedeapsa de 3 ani,una de 2 ani si in fond in ultimul dosar am primit 1 an 6 luni ... (vezi toată discuția)