3 pedepse concurente se poate contopi in apel sau trebuie sa retrimita pe fond?...am avut o pedeapsa de 3 ani,una de 2 ani si am primit inca una de 1 an 6 luni (toate cu suspendare)...si instanta a omis sa se contopeasca...parchetul a facut apel ,dar nu ma vizeaza,a facut numai impotriva celuilalt inculpat....am riscul ca instanta de apel sa contopeasca pedepsele mele si sa fie cu executare avand in vedere efectul extensiv al apelului? sau daca vrea acest lucru trebuie sa retrimita in fond ca sa am calea de atac?
si daca fac cerere de contopire dosarul va fi trimis pe fond? deci odata trebuie sa contopesaca in fond si daca nu s multumit pot sa fac apel? (numai din curioitate,nu ma avantajeaza deoarece daca cer contopirea risc sa primesc un spor si poate sa fie cu executare)
Contopirea este obligatorie daca toate pedepsele sunt definitive. Cum nu sunt toate definitive, nu avea instanta sa le contopeasca.
Astfel, numai dvs ati avea interes sa faceti cerere de contopire insa nu va avantajeaza, si deci nu veti face :)