avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recuperare taxe RAR
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recuperare taxe RAR

Buna ziua!
Am cumparat de curand o rulota si am fost la RAR pentru autentificare, omologare si ITP. Am platit taxele aferente de 650 ron dar am fost respins deoarece avea lonjeroanele indoite. Am renuntat sa o mai inmatriculez dar as dori sa stiu cum trebuie procedat pentru recuperarea taxelor platite deoarece nu am beneficiat nici de autentificare si nici de omologare.

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto RazvanLinux RazvanLinux Buna ziua, am cumparat o masina recent acu 2 saptamani, am facut contract vanzare/cumparare mi-am dat proprietarul fiscalu, am adaugat masina la fiscal am ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare atv ca tractor sau cu omologare de strada? cum este mai avantajos? Sandel112 Sandel112 Buna ziua, Am cumparat deja 4 ATV-uri si intentionez sa mai achizitionez inca 6 pentru a incepe o afacere de inchiriere ATV-uri intr-o zona montana. 2 din ... (vezi toată discuția)
Inscrierea unei rulote auto ContSters234172 ContSters234172 am primit o rulota auto cumparata de fiul meu din olanda, el a facut documentul de export pe numele lui si as dori sa o trec pe numele meu pentru a o inscrie ... (vezi toată discuția)